firelux

zibro 150

Zibro laserkachel LC150

Een goede oplossing voor de komende koude dagen. Geschikt voor ruimtes van 72 tot 200m3 met een vermogen van 1.45 tot 4.85 Kw

Prijs; € 550,00 excl btw.

zibro 140

Zibro laserkachel LC140

Geschikt voor ruimtes van 62 tot 170m3 met een vermogen van 1.05 tot 4 Kw

Prijs; € 415,00 excl btw.

 

zibro lc dx 32

Zibro laserkachel LC DX 32

Geschikt voor ruimtes van 48 tot 120m3 met een vermogen van 0.8 tot 3.20 Kw

Prijs; € 320,00 excl btw.

firelux petroleum

20 liter Firelux clear

Een synthetische brandstof, voor elk merk petroliumkachel.

Prijs; € 62,00 excl btw.

 

Scholten Verhuur heeft het, allemaal!

winkel overzicht

Duurzaam, één van de meest gebruikte kreten van deze tijd. Goedkoop is (in veel gevallen) zeker niet altijd duurzaam, daarom gaat de echte professional voor kwaliteit. Wij verkopen onder andere machines en hand gereedschap uit het absolute top segment, zoals; Milwaukee, Core en Duss.

diamant gereedschap

Voor de aanschaf hiervan bent U bij Scholten Verhuur op het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment, maar ook voor bijvoorbeeld werkkleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen etc., kunt U bij ons terecht.

milwaukee

Om onze verhuurvloot op peil te houden gebeurt het regelmatig dat U tegen zeer gunstig prijzen professionele machines uit onze verhuurvloot kunt kopen. Kijk hiervoor onder de rubriek aanbiedingen.

adamas logo
stihl
bobcat
duss
aspen brandstof
talentools
milwaukee
 
agg
gereedschap
 
 

duss hakhamer

Firelux is een schone brandstof geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels

Firelux-brandstoffen geven een schone verbranding, doordat een groot aantal schadelijke stoffen er simpelweg niet in zit. Hierdoor gaat de kachel veel langer mee en blijven gezondheid en milieu beschermd.

  • Bevat vrijwel geen zwavel
  • Geen geur
  • Laag aromaatgehalte
  • Minder emissie van schadelijke stoffen
  • Langere levensduur van de kachel
  • Voldoet aan stringente Europese wetgeving (conform DIN 51603-1 en Arrêté 25-06-201

firelux en zibro

Aspen benzine is een speciale alkylaatbenzine

Het bevat vrijwel geen voor de mens schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Als gebruiker merkt u dit direct; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn, misselijkheid, etc. Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief.

Daarom wordt Aspen onder andere gebruikt in machines voor groenonderhoud en weg- & waterbouw, particuliere tuinmachines, indoorkarts, jetski's, kleinere buitenboordmotoren, waterpompen, generatoren, etc.