Sponsering

Telstar

Jeffrey Kors

Mijn naam is jeffrey Kors mijn hobby is schaatsen, Na een aantal wedstrijden op de ijsbaan de meent in Alkmaar ben ik gevraagd om een wedstrijd in Groningen, den haag en Heereveen te rijden, bij deze wedstrijden wist ik iedere keer mijn persoonlijke tijd te verbeteren, hierdoor ben ik op de KNSB lijst dit jaar als negende van Nederland geëindigd. Op dit moment is het schaats seizoen alweer voorbij en ben ik alweer druk bezig met de zomer training, zoals oa. Hardlopen, fietsen en skeeleren. Skeeleren lijkt veel op schaatsen daarom vind ik het ook erg leuk en je gaat ook lekker snel. Deze zomer kan je me zien rijden op de skeelerbaan van Medenblik, Hoorn en Purmerend. En vanaf begin oktober weer op de ijsbaan in Alkmaar.

Klik voor verdere informatie op de onderstaande links.

De alkmaarsche ijsclub
http://www.aijc.nl/

Jeugd skate Toernooi
http://www.jeugdskating.nl/

Danny Siemensma in zijn rotax-max

Voor meer informatie;

www.rotax-max.com www.kartxpress.com

foto's gemaakt door Nik de Jong


De eerste Alkmaarse gondel.

Op zaterdag 9 juli 2005. Het regende. Maar dat kon de pret niet echt drukken. Het onverwoestbare optimisme van winkelier Jeroen Besseling verdreef alle donkere wolken boven het Fnidsen en stond geen cynisme toe. Hij had zijn droom verwezenlijkt. Eindelijk; na een lange moeizame weg die via een Venetiaanse scheepswerf tot aan een Amsterdams restauratiebedrijf leidde, lag zijn zwarte droom in het groengele water: de eerste Alkmaarse gondel.

Met behulp van een telescoop hoogwerk werd het mogelijk om deze op droom vast te leggen op de gevoelig plaat. Sorry Marco "de meeste dromen zijn bedrog" gaat hier niet op.

 

 

 

Naar boven klik hier