Boomstamtafels

Deze prachtige esdoorn is circa 160 jaar oud, en afkomstig uit Halfweg. Zij heeft jammer genoeg het veld moeten ruimen na storm polly van juli 2023. Van deze unieke boom hebben wij nu boomstamtafel gezaagd uit één stuk, afm. (l)2600x (b)1000 tot 800x (h)760mm de dikte van het blad is 100mm en de voet 140mm.

Aan de ene zijde staat deze op zichzelf en de ander zijde rust de tafel op een glasplaat (gelaagd en gepolijst) met een dikte van 25mm. Mooier dan dit word het niet, echt maar één op deze hele wereld!!

 
 

 

Onderstaand ziet U schaaldeel van de bovenstaande boomstam afm. (l)2300x (b) gem.1000x (h)770 en de dikte het het blad is 60mm. Aan de onderzijde van het blad zijn er een viertal versteviging hoeklijnen in gefreesd om het werken tegen te gaan, dit hebben wij gedaan met gegalvaniseerd hoeklijn van 45x 45 en 4mm dik.

In het blad is een beginnend scheurtje gefixeerd met twee "ambachtelijk" zwaluwstaarten. Ook hebben wij alle onevenheden afgevult met een bruine epoxy, waardoor er één mooi egaal blad is onstaan. Het blad is behandeld met een transparante olie en was. Kortom een prachtige tafel met een hele mooie voet één die je niet vaak tegenkomt. Echt Uniek! Let op! het betreft een natuur product hierop kunnen wij geen garantie geven.

 

€ 2.300,00

 

Voor de handige mensen onder ons, verkopen wij ook onbewerkte schaaldelen in diverse maten, van onder andere; esdoorn en suiker esdoorn. Kom langs of vraag het ons.

 
 

 


 

 


 
 

 

 

 
 

 

 

 
   
Naar boven klik hier